Založ si blog

Americké a britské úrady skrývajú covid štatistiky, lebo odhaľujú klamstvá o účinnosti vakcín?

New York Times v článku „CDC nepublikuje veľké množstvo covid dát, ktoré zhromažďuje“ prináša priznanie hovorkyne CDC (Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb), že dôvodom boli obavy z dezinterpretácií ich účinnosti. Tento mesiac podobné rozhodnutie odoprieť verejnosti informácie urobila vláda Škótska, ktorá doteraz zverejňovala podrobné štatistiky, s výhovorkou, že ich zverejňovanie môže viesť k pochybnostiam o očkovaní.

V článku NY Timesu hovorkyňa CDC Kirsten Nordlund vysvetľuje, že CDC veľmi pomaly zverejňuje dáta, „pretože na konci dňa tie nie sú pripravené pre hlavné spravodajstvo.“ „Prioritou, keď sa zhromažďujú akékoľvek dáta, je zaistiť, že sú presné a akcieschopné.“ Ako ďalší dôvod uviedla obavu, že by mohli byť nesprávne interpretované.

New York Times sa pozastavuje nad tým, že síce CDC dennodenne informuje o hladinách SARS-CoV-2 v odpadových vodách v jednotlivých mestách a štátoch, no veľmi málo dát je k dispozicií o účinnosti vakcín od minulého leta. Na tento fakt poukazuje aj bývalý novinár Alex Berenson, autor 13 kníh, poslednej práve o pandémii, ktorý je jedným z najpopulárnejších publicistov na platforme Substack.

Pamätáte sa, kedysi vydávali aktuálne počty úmrtí očkovaných proti covidu, ale v októbri prestali, keď už ani ich nezmyselná definícia „plne očkovaných“ nemohla zakryť, čo sa dialo s číslami,“ píše Berenson dnes a dopĺňa o starý text, keď na tento problém miznúcich štatistík upozorňoval: „CDC uverejnila poslednú týždňovú aktualizáciu 18.10. Dáta ukazovali skoro 11 000 úmrtí a viac ako 30 000 hospitalizácií zaočkovaných Američanov. Tie čísla tam viseli zhruba do 1. novembra, keď ich weblink prestal fungovať. Prečo? Možno to má niečo spoločné s tým, že medzi 4. a 18. októbrom úmrtia očkovaných vyskočili o viac ako 4 000 a hospitalizácie o skoro 14 000.“

Berenson sa pýta, že prečo si to New York Times všíma až teraz? A zároveň si odpovedá: „Lebo už aj najhlúpejší overení fact-checkermi začínajú vidieť, že divadlo končí“.

Americký spravodajský portál The Blaze zverejnil podrobný komentár k rozhodnutiu Škótska, kde do minulého mesiaca zverejňovali najpodrobnejšie covid údaje. Z nich žiaľ vyplývala nepohodlná pravda v neprospech covid vakcín, ktorá však bola zrejme v ceste tzv. naratívu, popisu pandémie, akú nám servírujú média a globálna elita za asistencie národných politických poskokov.

Škóti ako jediní niekoľko mesiacov zverejňovali dáta kategorizované podľa vekových skupín a vakcinačného statusu. Spoločným spojítkom v uverejnených trendov bolo, že neočkovaní mali najnižšiu mieru prípadov v prepočte na 100 000 obyvateľov, kým trikrát zaočkovaní mali ešte vyššiu mieru nakazenia ako dvakrát zaočkovaní. Za poukazovanie na tieto údaje boli nezávislí novinári atakovaní Fact-checkermi, platenými Big Pharmou.

Verejné zdravie Škótsko prestáva publikovať dáta o covid úmrtiach a hostalizáciach podľa vakcinačného statusu – z dôvodov, že sú dezinterpretované anti-vaxerskými aktivistami,“ uviedol Glasgow Times. Zjavne vadilo, keď si niekto preštudoval ich dlhočizné reporty a opublikoval screenshoty tabuliek ich vlastných prepočtov na 100 tisíc prípadov podľa vakcinačného statusu. Ako napr. táto tabuľka, ktorá bola v poslednom reporte zo 16. februára.

Autor komentára Daniel Horowitz vysvetľuje, že podobný vývoj dát bol v kanadských aj izraelských štatistikách, ktoré však média a experti, ktorých nazýva „Covid kultom“, nechceli diskutovať. Napr. z kanadských dát provincie Alberta sme sa dozvedeli, že 40% prípadov, 47.6% hospitalizácií a 56% úmrtí medzi očkovanými sa vyskytuje do 14 dní od očkovania! Pritom v škótskych tabuľkách neočkovaní zahŕňajú aj tých do 21 dní po očkovaní 1. dávkou a 2-krát očkovaní zahŕňajú aj tých do 14 dní od očkovania 3. dávkou!

V škótskych dátach úmrtia neočkovaných predstavujú len 12%, pričom to zahŕňa aj Covid úmrtia očkovaných 1. dávkou do 21 dní. Jednoducho na základe týchto detailnejších faktov nemožno tvrdiť, že ide o pandémiu neočkovaných. Je priam neuveriteľné, že Public Health Scotland dokonca priznáva, že očkovanie najprv potláča imunitný systém, než sa generujú protilátky. No napriek tomu, aby upozornili na toto nebezpečenstvo, otáčajú to proti neočkovaným a tvrdia, že to je dôvod prečo nemožno porovnávať miery hospitalizácií a úmrtí.

PHS: „Jednotlivci, ktorí neukončili svoj očkovací program, môžu byť náchylní k vážnejšiemu priebehu, čo môže mať za následok vyššie miery covid prípadov, hospitalizácií a úmrtí v skupine po 1. a 2. dávke.“ Už českí analytici poukázali na tento problém evidentný aj z českých dát: Kým dobehnete do bezpečného bunkra, máte vyššiu šancu byť zasiahnutý… Oslabenie imunity po očkovaní by azda nebolo problémom, keby sa očkovalo mimo pandemickej sezóny. Ale v čase, keď navôkol zúri vírus naočkovať ľudí vakcínou, ktorá ich najprv oslabí a robí náchylnejšími k nakazeniu a vážnejšiemu priebehu, je obrovským zlyhaním medicínskych autorít.

Z dát o hospitalizáciach, ktorých miera je obrovská u dvakrát zaočkovaných v porovnaní s neočkovanými alebo tými s 1. dávkou, vyplýva, že účinnost vakcín rýchlo klesá a preto je tlak vládnych a medicínskych autorít na 3. dávku. No zjavne skôr než sa ukáže, že účinnosť aj 3. dávky pôjde rýchlo dole, je lepšie, že už žiadne dáta nepotvrdia zlyhanie aj 3. dávky. Pri hospitalizáciach je zrejmé, že neočkovaní sú tí povinne testovaní na rozdiel od „plne očkovaných 3. dávkou“.

Horowitz upozorňuje na potenciálny súvis vyprchania ochrany vakcíny s ADE (zhoršenie choroby pre protilátky) s tým, že Americká lieková agentúra (FDA) priznala, že nikdy neštuduje jeho efekt z dlhšieho hľadiska (tj doba vyprchania účinnosti vakcíny), ale že ide o riziko „potenciálne spojené s vyprchaním imunity“. Okrem toho treba brať do úvahy aj nežiaduce účinky ako i možnosti alternatívnej liečby.

Izraelskí vedci čerstvo opublikovali dáta o účinnosti 4. dávky Pfizer vakcíny. Po mesiaci jej účinnosť klesla na 30%, Moderna na 11%! Zároveň potvrdzujú: „Miestne a systemické nežiaduce reakcie boli hlásené u 80% (Pfizer očkovaných) a 40% (u očkovaných Modernou).“Vedci sucho uzavreli, že jednoducho potrebujeme novú generáciu vakcín. Požiadavkou pre núdzové schválenie predsa bola aspoň 50% účinnosť na 6 mesiacov…

Izraelská štúdia skonštatovala, že „väčšina infikovaných zdravotníkov boli potenciálne infekční s relatívne vysokými virálnymi náložami. Preto hlavný cieľ očkovania zdravotníkov nebol dosiahnutý.“ Týmto možno uzavrieť najväčšiu diskusiu (ktorá však nebola) o očkovaní v čase pandémie covid-19. Aj 4-krát zaočkovaní mali obrovské virálne nálože, ktorým sa malo práve obmedzením ľudských práv Covid pasmi predchádzať. Kto teda dezinterpretuje dáta a ďalej zavádza verejnosť?

Konzervatívni a pekne naivní, čo uverili Putinovi

24.02.2024

Hlavné argumenty, prečo mnohí, no nie všetci konzervatívci v Európe a Amerike šíria proruskú propagandu o Ukrajine neuvedomujúc si, že ide o vojnovú propagandu. 1. Ukrajina pod tlakom Západu vycúvala z mierových rokovaní s Ruskom, lebo Západ chce pokračovanie bratovražebnej vojny Slovanov. Pred dvoma rokmi po tom, čo týždne hovorkyňa ruského prezidenta presviedčala svet, [...]

Putinova salámová taktika alebo dá sa veriť Putinovi, že chce denacifikovať len Ukrajinu?

10.01.2024

V roku 2001 Putin vyhlásil, že Ukrajina je svojprávna rozhodnúť sa o pripojení k NATO nezávisle. V roku 2005 to znova zdôraznil Lavrov, že nezávislosť Ukrajiny bude Rusko rešpektovať v otázke NATO. V decembri 2021 dalo Rusko ultimatum NATO, aby sa stiahlo z Ukrajiny a Východnej Európy, t.j. bývalých socialistických republík. Predtým Kremlin zavesil na web Putinov prejav o [...]

Kardiológ na BBC pomenoval príčinu najvyšších nadúmrtí za 50 rokov a stal sa hitom v sledovanosti

31.01.2023

BBC publikovalo nedávno článok o najvyššej úmrtnosti za posledných 50 rokov, ktorú zaznamenali ale až v roku 2022 a ktorá predstavovala o 9% viac ako v roku 2019, tj. 650 000 úmrtí. A hoci na Covid v minulom roku zomrelo 38 000 osôb, čo je podstatne menej ako 90 000 v roku 2020, veľký podiel na nadmernej úmrtnosti v roku 2022 mali nekovidové úmrtia. Najvyšší nárast [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

janatutkova

Pravdu sú schopní prijať len intelektuálne úprimní ľudia. Nech sa páči

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 205060x
Priemerná čítanosť článkov: 4882x

Autor blogu

Kategórie