Založ si blog

Operácia pod falošnou vlajkou na Ukrajine odhalená: Mrtvoly z pitevne a autá z vrakoviska!

Varovanie: článok obsahuje fotografie uvedené ako dôkazy, ktoré zobrazujú mrtvé telá.

Včera ruská televízia odvysielala zábery z údajného ukrajinského útoku, ktorý zabil troch civilistov na rýchloceste medzi mestami Donetsk a Gorlovka. Terčom útoku mal byť vojenský náčelník DĽR, ktorý cestoval tiež touto trasou, no nebol nijako zasiahnutý. O útoku informovala aj Donetská spravodajská agentúra i ďalšie média ako Gazeta Ruskaja.

vybuchnute auta pri Donetsku
Fotografia na mieste útoku z videa tu https://twitter.com/OAlexanderDK/status/1496037707830771713

Bližší pohľad (video tu) na terče útoku jasne ukazuje, že ide o narafičenú scénu s autami z vrakoviska a s mrtvolami z pitevne. Obe autá sú bez ŠPZ. Nikde okolo áut bez okenných skiel nevidieť stopy po skle rozbitom následkom výbuchu. Plastické spätné zrkadlo však pekne leží odpadnuté pri aute. Auto, ktoré malo byť terčom výbuchu odpáleného spoza zemného násypu, má karosériu dostrieľanú, hoci malo ísť o výbuch.

Aj keby to boli črepiny bomby, čo však nesedí, je, že šoférované auto ostalo stáť v svojom pruhu na diaľnici pri násype, kde bolo odpálené. Dodávka pred ním po výbuchu hneď zastala a jeho pasažieri vraj utiekli. Zábery (dlhšie video tu) amerického novinára Patricka Lancastera na roztavené mrtvoly v aute však jasne ukazujú, že v jednom prípade ide o priamočiaro narezanú lepku s dierou v hlave, čo vskutku vyzerá, ako mrtvola z pitevne. Paradoxne, americké tajné služby pred 2 týždňami varovali, že Rusi by mohli použiť fingované mrtvoly v útoku pod falošnou vlajkou.

O nezrovnalostiach vo video a fotozáznamoch informovala organizácia Glasnost Gone na svojej webstránke. Vo svojej zverejnenej analýze poukazuje na to, že práve Patrick Lancaster ako „nezávislý“ novinár, financovaný cez crowdfunding, napriek jasným nezrovnalostiam pretláča dojem, že ide o skutočný útok, hoci sám pôsobí ako veľmi zlý herec. V dlhšom videu tu prináša aj ďalšie rozhovory s „expertami“, jeden je označený aj na oblečení, vyšetrovatelia sú z Donetskej ľudovej republiky.

mrtve telo s narezanou lebkou
Záber na mŕtve telo s detailom lebky z videa tu Fotografia na mieste útoku z videa tu https://twitter.com/OAlexanderDK/status/1496037707830771713

Novinár Lancaster sa prezentuje ako vojnový reportér so skúsenosťami z Arménska a z Náhorného Karabachu. Aj v ďalších čerstvo vyrobených videách zaznamenáva údajné ukrajinské útoky na ľudí v Donetsku, čomu zjavne verí. No keď ho konfrontovali na Twitteri o tom, že je zrejmé, že ide o narezanú, rozpílenú lebku, ktorú nafilmoval, vykrúcal sa, že to môže vraj spôsobiť výbuch, čo je nemysliteľné.

Každopádne táto udalosť stojí za pozornosť a podnecuje k mnohým otázkam. Kým je isté, že Američania nemajú žiadnych tajných agentov v Číne, vysokopravdepodobne majú nejakých v Rusku… Je možné, že napätie podnecujú práve separatisti, ktorí môžu byť za takto vykreslenými udalosťami útokov. Kým Západom (ten sa len vyhráža sankciami) opustený ukrajinský premiér panikári, Rusi idú svoj plán krok za krokom. Putinovi vyhovuje, že naruší územnú celistvost tým, že Ukrajina, ktorej časť územia je sporná, nebude môcť stať sa členom NATO. Možno však NATO ráta s rozpadom Ukrajiny a potom ľahšie získa polovičku Ukrajiny za člena.

Všetko to prichádza v čase, keď pandémia končí a nielen v USA boli odhalené najväčšie klamstvá tohto storočia, ktoré na 2 roky spôsobili obrovské ekonomické škody, zbytočné obete na životoch pre neliečbu a ešte aj bezprecedentné obmedzenia ľudských práv na Západe. Téma vojny Ruska dobre odpútava pozornosť Američanov a Európanov od toho, aby sa dôsledne dožadovali zodpovednosti od svojich politických lídrov, ktorí nastolili totalitárne praktiky podľa vzoru komunistickej Číny a evidentne aj za asistencie čínskej propagandy (viac v knihe Snake Oil – Ako Xi Jinping zatvoril svet). Nové koalície odporu voči pandemickej totalite teraz budú narušené, lebo verejnosť bude znova rozdelená podľa postoja k Rusku.

Svetové elity potrebujú tiež preliať hotovosť z popredaných padajúcich akcií farmafiriem a hroziaca vojna už začína dvíhať akcie najmä amerických výrobcov zbraní ako Lockheed Martin či Raytheon. No a čo na situáciu na Ukrajine a hrozbu vojny hovorí Svetové ekonomické fórum (WEF)? Nič, venuje sa marginálnym témam, ktoré zverejňuje na Twitteri. Popri pretláčaní technologických inovácií s cieľom, ktorý si uvádza “vyvinúť a otestovanie modelov vládnutia s maximalizáciou technologických riešení“ ešte pred pár dňami sa oháňali kritickou rasovou teóriou, no schyľujúcu vojnu si akoby nevšimli. Za to ešte v januári 2020 WEF chválilo Rusko, že ide implementovať na každý predávaný tovar digitálne označenie…

Volal azda Klaus Schwab, šéf Davoského fóra WEF, ktorý ešte pred rokom hostil Putina, že teraz je Putinovo predstavenie na rade? Prezident Ruska nemá problém prehliadať čínske prešľahy porušovania ľudských práv Číny, keď ide o obchodovanie (ako aj EÚ či USA od Clintona) a ochranu silnejším partnerom. Keď príde na politické práva v Rusku, nedávno malé zhromaždenie v Kremli proti vojne na Ukrajine spacifikovali policajti. A čo pandemické opatrenia? Vo všetkých ruských federálnych republikách a krajoch bolo zavedené povinné očkovanie pre vybrané profesie a COVID pasy s QR kódmi pre vstup do vybraných prevádzok.

Nebude to tým, že aj Putin hraje hru s globálnou elitou? Alebo je aspoň s niektorými dohodnutý pre zdanie výhod, aby si udržal moc?

Konzervatívni a pekne naivní, čo uverili Putinovi

24.02.2024

Hlavné argumenty, prečo mnohí, no nie všetci konzervatívci v Európe a Amerike šíria proruskú propagandu o Ukrajine neuvedomujúc si, že ide o vojnovú propagandu. 1. Ukrajina pod tlakom Západu vycúvala z mierových rokovaní s Ruskom, lebo Západ chce pokračovanie bratovražebnej vojny Slovanov. Pred dvoma rokmi po tom, čo týždne hovorkyňa ruského prezidenta presviedčala svet, [...]

Putinova salámová taktika alebo dá sa veriť Putinovi, že chce denacifikovať len Ukrajinu?

10.01.2024

V roku 2001 Putin vyhlásil, že Ukrajina je svojprávna rozhodnúť sa o pripojení k NATO nezávisle. V roku 2005 to znova zdôraznil Lavrov, že nezávislosť Ukrajiny bude Rusko rešpektovať v otázke NATO. V decembri 2021 dalo Rusko ultimatum NATO, aby sa stiahlo z Ukrajiny a Východnej Európy, t.j. bývalých socialistických republík. Predtým Kremlin zavesil na web Putinov prejav o [...]

Kardiológ na BBC pomenoval príčinu najvyšších nadúmrtí za 50 rokov a stal sa hitom v sledovanosti

31.01.2023

BBC publikovalo nedávno článok o najvyššej úmrtnosti za posledných 50 rokov, ktorú zaznamenali ale až v roku 2022 a ktorá predstavovala o 9% viac ako v roku 2019, tj. 650 000 úmrtí. A hoci na Covid v minulom roku zomrelo 38 000 osôb, čo je podstatne menej ako 90 000 v roku 2020, veľký podiel na nadmernej úmrtnosti v roku 2022 mali nekovidové úmrtia. Najvyšší nárast [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

janatutkova

Pravdu sú schopní prijať len intelektuálne úprimní ľudia. Nech sa páči

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 205096x
Priemerná čítanosť článkov: 4883x

Autor blogu

Kategórie