Založ si blog

Účinnosť vakcín sa prepadla do mínusu – znamená to vyššiu náchylnosť ochorieť?

Štatistiky niektorých krajín naznačujú, že očkovanie prispieva k nárastu nových prípadov SARS-CoV-2. Znamená to aj zvýšené riziko ochorenia pre očkovaných?

metaanalýza 68 krajín ukázala, že počet prípadov Covid nezávisí od miery preočkovania populácie a teda ani šírenie vírusu zrejme nesúvisí s očkovaním. Je vysoko pravdepodobné, že to súvisí s intenzitou slnečného žiarenia a ochranou vitamínom D…

UK casesNo zverejnený prepočet prípadov od mája 2021 do 14. januára 2022 na 100 tisíc jednotlivcov podľa vakcinačného statusu v Škótsku jasne ukazuje, že očkovaní sú náchylnejší ochorieť na Covid ako neočkovaní. Dokonca aj 3x očkovaní…

Ďalším zistením pri Omikrone je prepad účinnosti vakcín pred Covid príznakmi. Kým pri Delte účinnosť mRNA vakcín voči príznakom covidu išla pomaly dole (u DNA vakcín ešte rýchlejšie) do cca polroka, pri Omikrone sa do 3 mesiacov (alebo žeby už po 1 mesiaci, či pri Moderne ešte do 30 dní?!) prepadáva do negatívnych čísel, čo naznačuje zvýšenú náchylnosť očkovaných ochorieť na vírus. Viď výsledky dánskej štúdie v grafe nižšie.

DN study

Tak teda dopadli sľuby koncernov Pfizer a Moderna, že ich mRNA koktaily zabránia akýmkoľvek príznakom covidu na 95% a dokonca aj prenosu vírusu až na 90%. Hoci podľa viacerých štúdií niet rozdielu v šírení vírusu medzi očkovanými a neočkovanými, v realite to vyzerá tak, že očkovaní sú azda ešte lepšími šíriteľmi ako neočkovaní a dokonca už aj u nás (61% – ak si pozrieme údaje prípadov dospelej populácie). Očkovaní sa totiž nemusia testovať ani ísť do karantény, no napriek tomu predstavujú väčšinu dospelej populácie medzi covid prípadmi.

Alebo žeby to bol plán od začiatku, že zaočkovaní budú neustále potrebovať ďalšiu dávku, aby sa ako-tak chránili pred náchylnosťou voči vírusu? To naznačujú grafy z dokumentu britskej vlády, ktorý sľubuje nabudenie ochrany pred Omikronom ďalšou dávkou vakcíny. Tieto grafy však priznávajú, teda v prípade AstraZeneca (graf vyššie) a Moderny (graf nižšie), že efektívnosť proti covidu pri Omikrone padá do záporných čísel už 5. mesiac po očkovaní 2. dávkou.  Pritom interval tzv. spoľahlivosti naznačuje, že hneď po mesiaci môže byť efektívnosť 0 pri AstraZenece a 20% pri Moderne.

AstraZeneca a booster
Moderna a booster

Ak ste doteraz odolali opojeniu z mRNA koktailu a chceli sa dať až teraz opichať (lebo Vás falošne prestrašili Omikronom), čakajte po 2 poldeci (angl. shots) Pfizer opojenia tak 60%-nú ochranu a za pár mesiacov prepad k nule, ktorý rýchlo zvrátite, ak si dáte aj do tretice (niektorí pijú na Najsvätejšiu Trojicu s výhovorkou, že predsa nie sú Jehovoví svedkovia) aj to len s ochranou na 70% a ešte strmejším prepadom dole do 3 mesiacov ako pri Delte. Aj to, tu ide zrejme len o relatívne riziko nakazenia, z ktorého sa táto účinnosť vypočítava. Len nezabudnite, že s tými sľubmi a modelmi účinnosti publikovanými v odborných časopisoch to bude znova v realite o dosť iné (veď hneď prvý graf z Dánska naznačuje o dosť pesimistickejšiu realitu).

Pfizer a booster

Nemusíte však panikáriť, už v apríli bude dosť slnka a vitamín D3, ktorý sa zo slnečného žiarenia metabolizuje v koži, ochráni Európanov aj pred Omikronom (a skôr aj vo forme výživového doplnku), hoci by sa Vám aj po boostri „ochrana“ prepadla k nule alebo aj pod nulu. Prípady aj úmrtia znova poklesnú, ako to bolo pred rokom aj pred dvoma, keď nikto ešte nemal v sebe žiadne DNA či mRNA koktaily. Vakci-naci propaganda to zas bude pripisovať vakcíne, konkrétne 3. dávke, no realita sezónnosti v závislosti od slnka je do oči bijúca pre všetkých, čo nie sú zaslepení vakcinačným fanatizmom.

Izrael a SKZatiaľ u nás ako aj v preočkovanom Izraeli pribúda úmrtí okrem na Covid aj na iné respiračné ochorenia (násobne viac ako pred rokom), no pre istotu sa nedozviete, či prevažujú u očkovaných (o tom viac nabudúce). Hoci obe krajiny majú aj po očkovaní a boostroch krivky Covid úmrtnosti tam, kde aj pred rokom s Pfizerom aj bez – viď graf.

Ani T-lymfocyty radšej nikto nechce merať, aby náhodou nezistili, že bunková imunita môže byť po očkovaní slabšia a slabšia a slabšia. Už pred rokom o svojom výskume porovnávajúcom napichanú a prirodzenú bunkovú imunitu hovorila doc. Irena Koutna z Brna. Jej slová dnes potvrdzuje zakladateľ českej imunológie Dr. Jaroslav Svoboda, ktorí tvrdí, že ju meral u svojich očkovaných pacientoch po každej dávke a ich hladina je stále nižšia. Varuje, že desiata dávka (pre tých, čo radi pripíjajú aj na Desatoro) by mohla znamenať „genocídu imunity“!

Podstatne slabšiu ochranu vakcín proti Omikronu potvrdila aj štúdia z kanadského Ontária či z americkej Kalifornie. Vyššiu náchylnosť očkovaných ochorieť na Covid s Omikronom potvrdzujú aj štatistiky z Dánska (tab.), ktoré má preočkovaných 90% populácie a polovica je po 3. dávke (vtedy je účinnosť viac ako 2-násobne nižšia v porovnaní s inými variantami). Podobne na Islande s 91% zaočkovanosťou (a viac ako 50% mieru boosterovania) v populácii nad 12 rokov, kde od 21. 12. sa Omicron stal dominantným, zaočkovaní predstavujú najvyššiu mieru prípadov (graf). V prepočte na 100 tis. osôb zaočkovaní 2 dávkami (tmavo modrá) sú náchylnejší dostať Omikron ako nezaočkovaní dospelí (svetlomodrá)!

Dánsko a Omikron
Island

Dánsko má rekordné čísla prípadov a od dnes ruší Covid pasy. Je zrejmé, že nadpráva pre zaočkovaných nemajú žiadne opodstatnenie. Podobne Briti. Všetci sa však svorne vyhovárajú na Omikron, že je slabší a tak vraj možno nechať ľudí premoriť… Len to akosi dobre zapadá do záujmov farmagigantu Pfizeru. Nežiaduce účinky týchto vakcín sú historicky na rekordných úrovniach, pričom to platí aj pre úmrtia a postihnutia. Napichávať ľudí každé 3 mesiace po vyprchaní imunity boosteru má svoje riziká, ako osvietilo už aj Európsku liekovú agentúru.

Akcie Moderny sa prepadávajú a Pfizer chce zo šlamastiky radšej vycúvať. Veď má ešte plán B, tabletku Paxlovid a na tej zarobí ešte viac ako na vakcínach. Tabletka nemá žiadnu konkurenciu, keď ostatná lacná liečba je zaznávaná, cenzúrovaná a diskreditovaná médiami a odborníkmi hlavného prúdu. A liek Mercku sa po svojom tesnom schválení ukázal horší ako placebo – to je to, čomu sa hovorí negatívne účinnosť. Asi nás skôr čaká sezónne očkovanie ako pri chrípke – od septembra, lebo digitálnych Covid pasov sa vlády a elity len tak ľahko nevzdajú.

Konzervatívni a pekne naivní, čo uverili Putinovi

24.02.2024

Hlavné argumenty, prečo mnohí, no nie všetci konzervatívci v Európe a Amerike šíria proruskú propagandu o Ukrajine neuvedomujúc si, že ide o vojnovú propagandu. 1. Ukrajina pod tlakom Západu vycúvala z mierových rokovaní s Ruskom, lebo Západ chce pokračovanie bratovražebnej vojny Slovanov. Pred dvoma rokmi po tom, čo týždne hovorkyňa ruského prezidenta presviedčala svet, [...]

Putinova salámová taktika alebo dá sa veriť Putinovi, že chce denacifikovať len Ukrajinu?

10.01.2024

V roku 2001 Putin vyhlásil, že Ukrajina je svojprávna rozhodnúť sa o pripojení k NATO nezávisle. V roku 2005 to znova zdôraznil Lavrov, že nezávislosť Ukrajiny bude Rusko rešpektovať v otázke NATO. V decembri 2021 dalo Rusko ultimatum NATO, aby sa stiahlo z Ukrajiny a Východnej Európy, t.j. bývalých socialistických republík. Predtým Kremlin zavesil na web Putinov prejav o [...]

Kardiológ na BBC pomenoval príčinu najvyšších nadúmrtí za 50 rokov a stal sa hitom v sledovanosti

31.01.2023

BBC publikovalo nedávno článok o najvyššej úmrtnosti za posledných 50 rokov, ktorú zaznamenali ale až v roku 2022 a ktorá predstavovala o 9% viac ako v roku 2019, tj. 650 000 úmrtí. A hoci na Covid v minulom roku zomrelo 38 000 osôb, čo je podstatne menej ako 90 000 v roku 2020, veľký podiel na nadmernej úmrtnosti v roku 2022 mali nekovidové úmrtia. Najvyšší nárast [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

janatutkova

Pravdu sú schopní prijať len intelektuálne úprimní ľudia. Nech sa páči

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 202263x
Priemerná čítanosť článkov: 4816x

Autor blogu

Kategórie