Najnovšie britské dáta: Zaočkovaní do 60 rokov majú 2-krát vyššiu úmrtnosť ako neočkovaní

24. novembra 2021, janatutkova, Nezaradené

Nezávislý americký novinár, kedysi píšuci pre New York Times, Alex Berenson zverejnil graf celkovej úmrtnosti v Británii. Údaje sú z oficiálneho vládneho zdroja a spracované do grafu môžu spôsobiť šok veriacim v dogmu očkovania.

Zaočkovaní v Británii vykazujú od apríla dvojnásobne vyššiu úmrtnosť v porovnaní s nezaočkovanými. Ide nie o kovidovú úmrtnosť, ale úmrtnosť zo všetkých možných príčin vo vekovej skupine 10-59 rokov na 100 000 obyvateľov. Pekne, že majú dáta podľa vakcinačného statusu zomrelých.

Nadmieru nekovidových úmrtí zachytili štatistiky aj v iných preočkovaných krajinách, našťastie u nás (v podpriemerne zaočkovanej krajine) ani veľmi nie. Dajú sa dohľadať na tejto webstránke, kde pekne ukazujú, aká je nadúmrtnosť (teda nad priemer posledných 5 rokov) na Covid a na iné príčiny.

Myslíte, že to vyruší vakcinačných fanatikov? Tých, ktorí to pretláčajú z najvyššej úrovne, tých nie – oni to tušia, ak nie aj zámerne naplánovali. Veď už dlhodobo financujú aktivity na zníženie populačného rastu po celom svete. No tí, ktorí im uverili, obávam sa, že budú stále zatvárať oči, ak nemajú štipku intelektuálnej úprimnosti.

Uznať pravdu sa stáva stále nepohodlnejšie pod okolitým nátlakom, preto musí byť pravda aj tvrdšie cenzurovaná. Pripravme sa na to.